Lanserer billettfond

Alle merker at ting har blitt dyrere og levekostnadene har gått opp. I MIF Fotball har vi mindre inntekter enn før og merker også økte kostnader på det meste fra maten vi serverer til strømmen vi er avhengig av for å arrangere aktiviteter for store og små

Likevel ønsker vi å bidra til å skape gode opplevelser for stadig flere. Vi ønsker oss flere på kamp samtidig som vi ønsker å hjelpe de som ikke har anledning til å komme på grunn av økonomi. Mjøndalen Fotball anser dette som vinn-vinn og håper flest mulig benytter seg av muligheten.

Hvis du ønsker å komme på kamp, men av ulike årsaker ikke har anledning til å kjøpe billetter, så kan du sende en epost til billett@mif.no så ordner vi inngang til vårt fantastiske stadion hvor du kan ta del i atmosfæren og drømmene sammen med Dala, 3050 og resten av våre fantastiske supportere.

– Mange har det tøft økonomisk om dagen, og de med lave inntekter må prioritere beinhardt hva de skal bruke pengene på. Vi vet også at mange barn i kommunen vår vokser opp i lavinntektsfamilier og har en tøff hverdag på grunn av dette, sier salgs- og markedssjef i MIF Fotball, Morten Sørlie.

– Ved å bidra til at også disse får muligheten til å oppleve fotball på stadion er vi med på å motvirke utenforskap og forebygge de problemene som kan komme i kjølvannet av å vokse opp i fattigdom, legger han til.

BRUN FRAMTID – MIF FOR ALLE

MIF Fotball har bærekraftstrategien Brun Framtid, og billettfondet er en del av dette. Brun Framtid skal vise tiltakene vi gjør med holdepunkt i de utvalgte bærekraftsmålene foreningen jobber etter.

I første omgang frigjøres det 100 billetter til hver hjemmekamp resten av sesongen. Morten håper også at MIF Fotball neste år også kan dele ut sesongkort til de som trenger det.

– På denne måten håper vi å kunne lette folks hverdag litt samtidig som de også får lov til å støtte MIF Fotball fra tribunen. Vi ønsker at dårlig økonomi ikke skal være en hindring for at folk skal kunne komme seg på kamp og støtte bruntrøyene samtidig som vi skaper gode opplevelser og et pusterom i hverdagen, avslutter Morten Sørlie.

SLIK GÅR DU FREM

Send mail til billett@mif.no med kort begrunnelse på hvorfor man søker og hvem man søker på vegne av. Privatpersoner kan søke om billetter til seg selv og sin familie eller på vegne av andre man mener fortjener gratisbillett til Consto Arena. Presiser gjerne antall barn og deres alder dersom søknaden gjelder barn. Dette for plassering på tribunen. Det er også mulig for lag og organisasjoner å søke om billetter fra billettfondet.

FRIST FOR INNSENDING ER 2 DAGER FØR KAMP OG BILLETTENE BLIR SENDT PÅ MAIL.
DET ER MULIG Å SØKE PÅ VALGFRI KAMP ALLEREDE NÅ.

[/av_textblock]